Published On: 12 Nisan 2023868 words4.3 min read

Zeg dat de Oostenrijkse koningin Mary Teresia (18e eeuw) lijdt aan onvruchtbaarheid. Toen ze contact opneemt met de forensische arts van Van Swaiten, ontving ze een dergelijke aanbeveling: "De clitoris van uwe majesteit moet enthousiast zijn over geslachtsgemeenschap". Na het bereiken van het orgasme, de koningin van de geboorte van 16 kinderen. Maar de keizerin Ekaterina II geweldig voor iedereen herinnert zich hun onvermoeibare seksuele eetlust.

Lees ook
5 stappen naar Multiriasianus

Denken aan seks met een vrouw, vertegenwoordigt een sterke helft van de mensheid meestal een gewenste vrouw, klaar voor geslachtsgemeenschap op elk moment en overal, beginnend met een halve reis. Zo’n stereotype is onlangs gepland op televisieschermen en om eerlijk te zijn, de meisjes zelf voegen veel complexen toe. Maar we doen nog steeds niet vooral onverzadigde Catherine, maar eerder Mary Teresia, die leraren nodig heeft op weg naar een orgasme. Om onze geheimen beter te leren kennen, zal ik schrijven over de kenmerken van vrouwelijk orgasme.

referentie

Fysiologisch het orgasme van vrouwen is een convulsieve snelkoppeling van de vaginale spieren ten tijde van het hoogtepunt van seksuele actie. Ze kunnen vergezeld gaan van sterke golven van plezier van discrepanties in het hele lichaam.

Je hebt de gewenste manier al aangepast? Ga dan verder.

Een man van een man leerde niet zo lang geleden om een ​​orgasme te bereiken

Vanuit het oogpunt van biologie is vrouwelijk orgasme de basis die zichzelf natuurlijk een mannelijke tepel of als een clitoris (misverstanden) gooit, bijvoorbeeld als een clitoris). Dit betekent dat u zwanger wordt en gezonde nakomelingen geeft, zoogdierzoogdieren (een persoon behoort tot hen) Orgasme is niet nodig. Waarom de vrouw hem nog leerde testen? Misschien vanwege de ontwikkeling van spiritualiteit en bewustzijn van de mensheid. Of het kan wijzen op orgasmische indrukken om een ​​vrouw aan te geven om de keuze van de vader voor haar kinderen te verbeteren.

Niet alle vrouwen kunnen een orgasme ervaren

Volgens de statistieken is 30-40% van de vrouwen of ervaring zeer zeldzaam. Zelfs vrouwen met het normale vermogen om seksueel genot waar te nemen, worden niet getest met een sekswet. Sexologen geloven dat als een meisje tot 20-23 jaar oud geen orgasme ervaart, de https://geilworden.com/hoe-raak-je-meer-opgewonden-voor-de-seks/ norm is dat na 25 jaar, met gewone seks, geen seksuele ontlading kan worden beschouwd als een fout.

Vrouwelijk orgasme helderder en ritselend

En in het algemeen is vrouwelijk orgasme moeilijker en fysiologisch en psychologisch. In het psychologische plan is de kwaliteit van organische ervaringen zeer afhankelijk van de emotionele houding. Als een partner iets is, kan hij helemaal niet de piek van plezier bereiken. In het fysieke plan is alles erg misleidend en interessant. Tenminste vanwege het feit dat een vrouw theoretisch verschillende duur, kracht, diepte en focus van een orgasme kan ervaren: permanente, vagina, baarmoeder en orgasme -punt.

Bij een vrouw komt het orgasme zelden voor aan het begin van het seksleven

Om dit te doen, moet hij eerst zijn lichaam bestuderen, een sexy ervaring opdoen. Zo vaak is het meisje moeilijk te introduceren in een orgasme zonder veel seksuele ervaring.

Deze tevredenheid is een vrouw die alleen in aanwezigheid van sterke liefde voor een partner kan komen

De man hiermee is gemakkelijker, theoretisch kan hij genieten van alles wat beweegt, ongeacht zijn gevoelens. Maar als we van wie we houden, zijn we volledig toegewijd en is ons plezier tegelijkertijd onuitsprekelijk.

Een vrouw kan een orgasme simuleren

Zodat mensen geloven. Tegelijkertijd is het moeilijk voor te stellen dat de situatie waarin de mens zou gebeuren. Ongeacht hoe veroordeeld door de samenleving, de simulatie van orgasme is in dit geval in dit geval enig voordeel voor de mensheid: aan de ene kant verhoogt een vrouw het respect van mannen, anderzijds – beoefend door de huidige ervaring. Het is alsof je probeert te lachen, eerst lach.

Tijdens het handelen van seks stroomt energie van een man naar een vrouw, niet andersom

Daarom is een vrouw in bed streng en kan hij deelnemen aan een grotere geslachtsgemeenschap voor de nacht. Alleen geliefden die sekstechnieken in tantrics hebben gepasseerd, kunnen energie wisselen zonder verlies, maar door het met elkaar te vullen.

Het vermogen om een ​​orgasme te ervaren hangt af van de fase van de menstruatiecyclus

Tijdens de cyclus is de excitatie sterker. Dit komt door de instinctieve behoefte aan koken. In sommige fasen van de cyclus kan een vrouw helemaal geen seks willen.

Vrouwen zoals mannen kunnen een orgasme ervaren in de droom van LoveGra

Vanuit het oogpunt van seksologie is dit een normaal fysiologisch fenomeen, niet gerelateerd aan erotische dromen, of met het ritme van seksleven tijdens de waakzaamheid, ongeacht of een vrouw masturbatie heeft.

Een vrouw kan zich in korte periodes zorgen maken over verschillende orgasmes

In de seksologie wordt dit fenomeen meervoudig orgasme genoemd en wordt verklaard door het feit dat enige tijd na het orgasme seksuele excitatie behoudt (plateau). Herhaalde screenshots zijn momenteel mogelijk. Sommige sexologen geloven dat ze geen orgasmes zijn, maar een lange tijd een. Het kan een paar minuten tot anderhalf uur duren. Maar we zijn het verschil zoals het wordt genoemd. Het belangrijkste is dat alleen eenheden het kunnen doen terwijl we 17% hebben.

Zie ook: Jagende orgasme: hoe te leren het piek van plezier in bed te bereiken

Leave your comment

Related posts